Tavo Baras »

Kaitintas raudonas vynas su prieskoniais

Ingredientai :

8vnt stiklinių
750ml sauso raudono vyno
225g balto cukraus
125ml brendžio
125ml vandens
2 apelsinai, supjaustyti plonais griežinėliais
1 citrina, supjaustyta plonais griežinėliais
2 cinamono lazdelės, lengvai sutrintos
6 gvazdikėliai
Žiupsnis tarkuoto muskato
Citrinos žievelės, dekoravimui


Gaminimas:

Į prikaistuvį ant mažos kaitros, sudėkite vyną, cukrų, brendį, vandenį, apelsinus, citriną, cinamoną, gvazdikėlius ir muskatą. Lėtai virkite, retkarčiais pamaišant, apie 5-10 minučių arba kol cukrus ištirps ir pradės skleistis aromatas. Nuimkite nuo kaitros.

Perkoškite vyną į stiklainį. Supilkite vyną į paruoštas taures. Papuoškite su citrinos žievelėmis ir iš karto patiekite.


Receptą atsiuntė (Autorius):

Louise

Įvertinimas: 2.75 (Balsų: 65)

0   
Komentarų
  1. Komentarų nėra. ....

Puslapiai: 

Rašyti komentarą
     
Komentatorių atsakomybė

Slaptas klausimas(Būtinas) 9 + 3 =