Tavo Baras »

Imbierų ir mėtų gėrimas

Ingredientai :

4 vnt taurių
500ml atvėsinto imbierinio alaus
250ml vodkos
1 puodelis švž. mėtų lapelių
2 žalios citrinos, supjaustytos į gabaliukus
Ledo kubelių, patiekimui

Imbiero ir mėtų sirupas:
125ml vandens
110g smulkaus cukraus
2 didelės šakelės švž. mėtų
1 x 5cm gabaliukas švž. imbiero, nulupto, plonai pjaustyto


Gaminimas:

Kad pagaminti imbiero ir mėtų sirupą reikia supilti į prikaistuvį ant mažos kaitros, vandenį, cukrų, mėtas ir imbierą, maišykite kol cukrus ištirps. Tada padidinkite kaitrą iki aukštos ir užvirinkite. Virkite nemaišant, apie 5 minutes arba kol sirupas lengvai sukietės. Padėkite į šoną 30 minučių kad gerai atvėstų. Išimkite ir išmeskite imbierą ir mėtas.

Sujunkite imbiero ir mėtų sirupą, imbierinį alų, vodka, mėtas, žalią citriną ir ledo kubelius, dideliame stiklainyje ir gerai pamišykite. Iš karto patiekite.


Receptą atsiuntė (Autorius):

Michelle

Įvertinimas: 2.45 (Balsų: 47)

0   
Komentarų
  1. Komentarų nėra. ....

Puslapiai: 

Rašyti komentarą
     
Komentatorių atsakomybė

Slaptas klausimas(Būtinas) 9 + 4 =