Tavo Baras »

Baltos sangrios punšas

Ingredientai :

10vnt taurių
1 x 750ml butelis atvėsinto sauso balto vyno
1L atvėsintų obuolių sulčių
60ml brendžio
1 raudonas obuolys, perpjautas pusiau, be sėklų, supjaustytas į griežinėlius skersai
1 apelsinas, perpjautas pusiau išilgai, supjaustytas plonais griežinėliais skersai
Ledo kubelių, patiekiant


Gaminimas:

Sudėkite ir supilkite vyną, obuolių sultis, brendį, obuolius ir apelsiną į didelį stiklinį ąsotį. Įdėkite ledo kubelius ir iš karto patiekite.


Receptą atsiuntė (Autorius):

Michelle

Įvertinimas: 2.55 (Balsų: 59)

0   
Komentarų
  1. Komentarų nėra. ....

Puslapiai: 

Rašyti komentarą
     
Komentatorių atsakomybė

Slaptas klausimas(Būtinas) 3 + 5 =