Tavo Baras »

Arbūzo, žalios citrinos ir vodkos gėrimas

Ingredientai :

12vnt taurių
2kg-gabalas arbūzo, be odos, be sėklų, stambiai sukapotas
125ml švž. žalios citrinos sulčių
250ml balto kukurūzų sirupo arba skystos gliukozės
500ml vodkos
Švž. mėtų lapelių, patiekiant


Gaminimas:

Sudėkite arbūzą, žalios citrinos sultis, sirupą arba gliukozę ir vodką į blenderį ir blenderiuokit kol pasidarys vienalytis. Supilkite gautą miksą į plastikinį indą ir uždenkite folija. Padėkite į šaldiklį 6 valandoms arba per naktį.

Išimkite arbūzinį ledą iš šaldiklio ir padėkite į šoną 1 valandai kad suminkštėtų.

Įdėkite 1/4 arbūzinio ledo į blenderį ir blenderiuokit iki kol bus vienalytis. Įpilkite  į 3 paruoštas taures. Pakartokite tą patį su likusiais 3 ketvirčiais. Tada pabarstykite su mėtų lapeliais ir patiekite.


Receptą atsiuntė (Autorius):

Louise

Įvertinimas: 2.55 (Balsų: 59)

0   
Komentarų
  1. Komentarų nėra. ....

Puslapiai: 

Rašyti komentarą
     
Komentatorių atsakomybė

Slaptas klausimas(Būtinas) 6 + 6 =